Ірина Фріз: У Кремлі істерика через українські сили спецоперацій

 

Російська Федерація намагається зупинити процес створення Сил спеціальних операцій в Україні напередодні внесення до Верховної Ради України узгодженого з Командуванням ССО та Генеральним Штабом України відповідного законопроекту.

Зараз на «зливних бачках» і проросійських ресурсах розпочалася кампанія по дискредитації ССО, її командування та команди, що докладає зусиль з розбудови цієї важливої компоненти Збройних Сил України. Хочу заявити всім причетним до цього: інформаційна диверсія не пройде! Україна буде мати сучасні і ефективні Сили спеціальних операцій!
Схема поширення замовної інформації вже дозволяє нам вираховувати осіб, що використовуються спецслужбами РФ. Цю роботу координуватимемо з Службою безпеки України.
Крім того, хочу наголосити на кількох питаннях для попередження будь-яких чуток та спекуляцій.

1. Немає конфлікту всередині ССО з підпорядкуванням підрозділів Інформаційно-психологічних операцій.

2. В 2016 році Державним бюджетом України не передбачені окремі видатки на ССО.

3. Командування ССО демонструє злагодженість дій та ефективність. Маю підкреслити повну взаємодію між Командуванням та Генеральним Штабом. Високий та оперативний рівень взаємодії в рамках співробітництва з представниками НАТО по лінії розбудови ССО. Продовжуються тренування, підготовка особового складу в тісній співпраці з нашими західними партнерами.

Переконана, що незважаючи на істерику Кремля та зусилля агентурного апарату ФСБ/СВР РФ щодо зриву процесу розбудови ССО в Україні, процес буде вдало завершений незважаючи на перешкоди.
Сьогодні інформація завідомо брехливого та дискридетуючого характеру була надіслана на ряд центральних телеканалів та цілу низку ЗМІ. Я вдячна тим медіа, які відмовилися розповсюджувати цей пасквіль. Разом з тим, маю намір підготувати позов до суду проти автора щодо захисту честі та гідності свої особисто та справи якою я займаюсь.

Исчтоник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.