У Збройних Силах завершено формування нової десантно-штурмової бригади

 

Високомобільні десантні війська розширяються – у Збройних Силах сформовано 45-ту окрему десантно-штурмову бригаду. Про це повідомляє «ЗСУ інфо».

shevron-45-jpg-pagespeed-ce-7_wvkzwi9w

До складу нової бригади увійшли змішані підрозділи, підготовлені на базі існуючих десантних бригад. «Молода» бригада має апарат керівництва і потужний особовий склад, загартований дворічним протистоянням на сході країни. З одного боку до її складу увійшли професійні кадрові офіцери, сержанти і солдати, що мають бойовий досвід, з іншого – до бригади влилась «нова кров», люди, які щойно прийшли на військову службу.

Понад 50 офіцерів, що служать в бригаді, нагороджені державними нагородами, серед яких є і кавалери ордену Богдана Хмельницького.

45 одшбр на 100 відсотків складається з військовослужбовців-контрактників, сержантський склад бригади підготовлений іноземними інструкторами.

Матеріально-технічна база 45-ї бригади складається виключно з нових зразків техніки та озброєння, серед яких нові БТР-3ДА, АСУВ (автоматичні системи управління військами), нові системи управління вогнем артилерійських підрозділів тощо.

Бригада вже пройшла бойове злагодження на полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України і готова будь-якої миті приступити до виконання бойових задач за призначенням.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.