ПРИВІТАННЯ командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з Новим роком та Різдвом Христовим

15741302_1883114101920225_7570692151636709750_nТовариші офіцери, прапорщики,сержанти і солдати!

Шановні ветерани і працівники Силспеціальних операцій Збройних сил України

Від імені командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України сердечно вітаю вас та членів ваших родин з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Для всіх нас рік, що минає, став періодом випробувань на зрілість і відповідальність, на здатність виконувати завдання за призначенням.
Дякую вам за громадянську зрілість, відповідальність, сумлінну службу та працю, розуміння важливості завдань, які нам визначено виконувати.

Окремі слова щирої вдячності родинам, батькам, чиї чоловіки, діти в цей напружений, складний та суворий час виконують бойові завдання, стоять на передньому краю, захищаючі український народ та його прагнення до свободи.

Вірю, що Новорічні та Різдвяні свята відкриють не лише нову сторінку історичного календаря, а й розпочнуть новий етап в розвитку України, в долі кожного з нас, принесуть мир, добро та процвітання в наші домівки і наші сім’ї.

У ці святкові, сповнені світлим духовним змістом дні, зичимо всім вам, шановні друзі, міцного здоров’я, великого людського щастя, любові і злагоди в родинах, впевненості в майбутньому та здійснення ваших мрій.
Нехай усіх нас об’єднує любов до Вітчизни, свого народу, почуття військового братерства та обов’язку, готовність до захисту рідної землі.

Мирного вам неба!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Командувач Сил спеціальних операцій Збройних Сил України генерал-майор ЛУНЬОВ І.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.