Керувати центром спецоперацій ЗСУ призначили сепаратиста — назріває новий скандал

Про таке неадекватне кадрове рішення щодо одного з найбоєздатніших підрохділів ЗСУ повідомили громадські активісти Роман Синіцин та Ігор Федірко.

За їх твердженням, Міноборони вчинило глобальну помилку обравши для тимчасового виконання обов’язків командира 73-го морського центру спеціальних операцій саме Віталія Рудинського, який відомий сепаратистськими висловами ще від часів початку анексії Росією Криму.

«Командиром, точніше поки т.в.о, 73-го морського центру спеціальних операцій, того котрий «морські котіки», призначають нєкоєго капітана 2 рангу Рудинського Віталія.

Того капітана, який в 2014 розказував в Очакові офіцерам про: «это братоубийственная война, зачем в ней принимать участие, убивать своих братьев, на ваших руках их кровь» і таку подібну ватну єресь. Це можуть підтвердити бойові офіцери. Не один і не два. І не три. І навіть не десять.

Призначають значить сепара. Командувати морським спецназом. Людину, яка відповідала в частині за бойову підготовку. Яка окрім турнірів по футболу і шахматам більше ні в чому не заключалась.

Але командуючому ВМС небезізвєстному товаріщу Гайдуку — по барабану. Ставить т.в.о, потім буде не т.в.о. Відкатана схема.

Нагадаю що 73 центр — один з найбоєздатніших підрозділів спецназу у цій війні. Операції під Словянськом, штурм Дзержинська, Дебальцево, Рідкодуб, Вуглегірськ, Широкіно…», — написали у Фейсбук Роман Синіцин та Ігор Федірко.

kozak.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.