Наочна агітація ССО ЗС України

Командування Сил спеціальних операцій ЗС України висловлює слова вдячності за підтримку, яку надають органи державної влади та місцевого самоврядування України.

Так, представники Васильківської районної державної адміністрації, на чолі з її головою, забезпечили розміщення зображень спеціалістів ССО ЗС України на засобах наочної агітації вздовж одного з провідних шляхопроводів України. Розміщення таких зображень, на думку авторів, сприяє посиленню іміджу ЗС України та їх родів військ (сил) зокрема, проведенню вдалої рекрутингової компанії та підвищенню авторитету армії в суспільстві. Це додаткове нагадування громадянам України про те, що Сили спеціальних операцій ЗС України завжди поруч, вони вдень і вночі виконують поставлені завдання. Рівень професійності яких постійно зростає.

01

Заходи поширення наочної агітації ССО ЗС України будуть нарощуватись і в інших регіонах нашої держави, із використанням можливостей соціальної реклами органів державної влади. Заздалегідь висловлюємо слова вдячності всім особам, які будуть сприяти реалізації подібних заходів.

02

Користуючись таким прикладом, запрошуємо керівників органів державної влади та місцевого самоврядування до співпраці. Макети наочної агітації ви можете отримати в прес-службі Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

Facebook КССО ЗС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.