«Спецтехноекспорт» та Aselsan підписали контракт щодо поставки систем тактичного зв’язку для ЗСУ

Під час виставки «Зброя та безпека-2017» турецька компанія Aselsan та ДП «Спецтехноекспорт» підписали додатковий пакет документів, що стосуються поставки в Збройні Сили України систем тактичного зв’язку УКХ-діапазону турецького виробництва.

Відповідний договір на поставку турецького зв’язкового обладнання під держгарантії уряду України був підписаний між ДП «Спецтехноекспорт» та Aselsan в рамках візиту в Україну президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана.

Раніше Aselsan в біржовому повідомленні поінформувала про підписання 9 жовтня угоди з українським клієнтом про покупку систем зв’язку на суму $43,635 млн. Поставки будуть здійснені в 2018 році. Завершення операції очікується до кінця 2017 після підписання кредитної угоди між Міністерством фінансів України та «Турексімбанком», з яким досягнуто домовленостей про роботу під державну гарантію України під мінімальний відсоток.

УКХ-радіостанції від компанії Аselsan стали переможцями в порівняльних випробуваннях, які завершилася в Збройних силах України. Турецькі засоби зв’язку розроблені і виготовлені з урахуванням вимог і стандартів НАТО. За своїми технічними можливостями, а також за критерієм «ефективність-вартість», лінійка радіостанцій серії «9661» виявилася кращою як по дальності встановлення стійкого зв’язку, так і за здатністю працювати під впливом потужних засобів РЕБ.

in Військові новини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.