Воїни ССО, попри холоднечу, вдосконалюють вишкіл у тактиці малих підрозділів

На Хмельниччині у спецпризначенців розпочався курс тактики малих підрозділів – підготовка одного з підрозділів загону полку Сил спеціальних операцій ЗС України за стандартами країн НАТО.

Під керівництвом військових інструкторів – партнерів з Північноатлантичного альянсу – воїни-розвідники вдосконалюватимуть майстерність та навички у тактичній медицині, тактиці дій, спеціальній розвідці, вогневій і спеціальній підготовці.

За словами заступника командира військової частини, особовий склад, залучений до цього курсу, навчається і тренується незалежно від умов погоди.

– На цьому етапі на курсі тактики малих підрозділів військовослужбовці мають вишкіл з тактичної медицини й інженерної підготовки. Погода зовсім не впливає на процес підготовки воїнів, адже болото чи сніг наближають тренування до реальних умов, у яких нашим підрозділам часто доводиться виконувати навчальні та бойові завдання, – зазначив офіцер.

На кожному з етапів з групами спецпризначення постійно працюватимуть військові інструктори з країн-членів НАТО і наші інструктори з військової частини ССО, які мають бойовий досвід в районі проведення АТО/ООС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.