ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ПОРОШЕНКО ПЕТРУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ

 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ
ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ
ПОРОШЕНКО ПЕТРУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ

Товаришу Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України, Петро Олексійович!

Я, перший заступник командувача Сил спеціальних операцій, полковник Сергій Григорович Кривоніс, а також військовослужбовці військових частин спеціального призначення ЗСУ висловлюємо недовіру начальнику Генерального штабу Віктору Муженку і командувачу ССО Ігору Луньову у зв’язку з тим, що в даний час своїми злочинними діями вони проводять заходи по зриву всіма можливими способами реформ ЗСУ, а, зокрема, процесів створення Сил спеціальних операцій.

Безглузді прагнення Муженко і Луньова об’єднати частини спеціального призначення і високомобільні десантні війська під єдине командування, як це викладено у Річній національній програмі співробітництва з НАТО на 2015 рік, не тільки знижає рівень сумісності українських Сил спеціальних операцій і сил спеціальних операцій НАТО, але і ставить під загрозу можливість розвитку практичного співробітництва на основі стандартів НАТО.

Крім того, зазначені вище посадові особи продовжують проводити кампанію по дискредитації мене і моїх товаришів по службі, які заслужили шану і повагу своїми ратними справами під час відбуття агресії зі сторони Росії.

Тому я і мої бойові товариші вважають необхідним звернутися до Вас, товариш Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Олексійович, з вимогою негайно відреагувати на злочинні спроби дискредитації, які здійснюються вищим командуванням Генерального штабу і ССО, щодо мене, полковника Кривоніса С.Г., і зриву реформ ЗСУ. А також звільнити зрадників України: начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала армії Муженка В.М. і командувача ССО генерал-майора Луньова І.В. і призначити начальником Генерального штабу першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковника Воробйова Генадія Петровича.

З повагою, перший заступник командувача Сил спеціальних операцій Кривоніс С.Г. і військовослужбовці військових частин спеціально призначення.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.