«Ще один крок…»

Відповідно до Плану бойової підготовки Збройних Сил України, Командування Сил спеціальних операцій приймає участь у комплексному командно-штабному навчанні «Літня гроза-2016».

Головним завданням, що стоїть перед Командуванням є нарощування оперативних спроможностей з підготовки операцій та управління підрозділами Сил спеціальних операцій.

Злагодження органу військового управління відбувається в умовах, максимально наближених до реальних. Офіцери набувають практичних навичок з планування спеціальних дій, організації взаємодії з іншими родами та видами військ, управління підпорядкованими підрозділами та їх всебічного забезпечення.

До навчання також залучені підрозділи спеціального призначення, які виконують завдання щодо ведення спеціальної розвідки, пошуку та знищення важливих військових об’єктів.

Участь Командування Сил спеціальних операцій у комплексному командно-штабному навчанні це ще один крок, що наближує Україну до створення війська, яке здатне відповідати на всі сучасні виклики та загрози.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.