НОВІ ПАРАШУТНІ СИСТЕМИ ДЛЯ СИЛ СПЕЦІАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ

 

Військовослужбовці Сил спеціальних операцій Збройних Сил України приймали участь у випробовуванні новітніх парашутних систем.

Командуванням Сил спеціальних операцій ЗС України спільно з командуванням Високомобільних десантних військ Збройних Сил України із залученням Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України на базі однієї з військової частин було проведено захід із вивчення можливостей вітчизняних та іноземних розробників (виробників) повітрянодесантної техніки.

01

У заході прийняли кілька іноземних та вітчизняних виробників парашутної техніки та було продемонстровано засоби десантування: вантажів парашутним способом до 13,2 тони, десантні парашутні системи, парашутні системи спеціального призначення типу “Крило”, кисневе та навігаційне обладнання для здійснення висотних стрибків з парашутом.

В ході проведення заходу було здійснено 67 стрибків із 12 зразками повітрянодесантної техніки, які були представлені виробниками.
Представлені зразки повітрянодесантної техніки у разі прийняття їх на озброєння, суттєво вплинуть на бойові можливості підрозділів Сил спеціальних операцій та Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

03

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.