«Бажаю вам міцного здоров’я, витримки та незламної сили духу», — Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України

Шановні бойові побратими, ветерани частини
та родини військовослужбовців!

Важко представити Сили спеціальних операцій Збройних Сил України без її морської складової – Морського Центру спеціального призначення!
Історія його формування бере свій початок з 1953 року. Сьогодні, перед командирами усіх рівнів та особовим складом центру, стоять надзвичайно важливі завдання, якість виконання яких залежить від відповідальності кожного з вас за доручену справу.
Окремо відзначаю внесок Морського центру спеціального призначення у відбитті збройної російської агресії проти нашої держави. Саме завдяки мужності та героїзму воїнів-спецпризначенців було проведено ряд бойових та спеціальних дій, які забезпечили успішне виконання поставлених перед Збройними Силами завдань у районах проведення антитерористичної операції. На жаль, бойові дії це не лише перемоги, ай гіркі людські втрати.

14560089_1838738286357807_898246373214859244_o
Вічна шана і пам’ять усім тим, хто віддав своє життя за світле майбутнє України.
Впевнений, що особовий склад Центру і в подальшому буде гідними слави старших поколінь захисників рідної землі, зробить усе, що від нього залежить для започаткування та впровадження нових героїчних традицій вітчизняних Сил спеціальних операцій.
Ваша ратна праця є яскравим прикладом служіння Українському народові, виконання військового обов’язку та патріотизму.
З нагоди свята висловлюю щиру подяку особовому складу та ветеранам Морського центру спеціального призначення за самовіддану службу Батьківщині.
Від імені особового складу Командування Сил спеціальних операцій ЗС України та від себе особисто бажаю вам міцного здоров’я, витримки та незламної сили духу, перемог та нових звершень у справі захисту національних інтересів України та відновлення її територіальної цілісності.

З повагою,
Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України
генерал-майор Луньов І.В.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.