Дійти до кінця!

 

15 листопада у Хмельницькому, на плацу однієї з військових частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України відбувся другий випуск 35 інструкторів навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій кваліфікаційного курсу в рамках програми Об’єднаної багатонаціональної групи (США, Литва, Латвія, Естонія) з підготовки – «Україна» (JMTG-U). Курс тривав 6 місяців, з травня 2016 року.

01 02 03 05 06 07 08 09

Участь в урочистостях з нагоди випуску взяли Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України генерал-майор Ігор Луньов, представники іноземних країн-партнерів об’єднаної багатонаціональної групи, командири частин спеціального призначення, представники місцевих органів влади і самоврядування.

— Шість інтенсивних місяців підготовки і сьогодні в строю знаходяться найсильніші та найпідготовленіші бійці Сил спеціальних операцій, — підкреслив Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України генерал-майор Ігор Луньов.

— Це важливий крок у побудові загальної архітектури вітчизняного війська такого роду сил, як Сили спеціальних операцій. Сьогоднішні випускники – основа Сил спеціальних операцій, це інструктори, які готуватимуть і навчатимуть майбутніх професіоналів ССпО. Ми докладаємо максимальних зусиль для того, щоб Сили спеціальних операцій стали хірургічно заточеним постійно готовим інструментом для протидії у гібридній війні, яка триває на Сході України. Переконаний, що високий дух непереможності та бойового братерства буде покладено в основу підготовки та формування підрозділів спецпризначення, — наголосив генерал-майор Ігор Луньов.

Крім того Командувач Сил спеціальних операцій зазначив, що керівництво Збройних Сил України у 2016 році максимально сконцентрувало виділення фінансових ресурсів для ССпО. До кінця цього місяця буде відкрито власний, сучасний навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій.

Джэрэло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.